Före och efter: Ett kök som fastnat på 70-talet får en ansiktslyftning

Anonim

Karen Vidal av Design Vidal uppdaterar ett kök för två tv-producenter.

Heder av Designer

Innan: Föråldrat kök

För två tillverkare på FOX-showen, så du tror att du kan dansa, var det föråldrade köket med en "obekväm" planlösning ett ögonblick i sitt vackra 1920-spanska hus i Los Angeles. "De har gjort ett fantastiskt jobb för att bevara karaktären och ringa tillbaka på några av de hemska uppgraderingar som har hänt under årtiondena, som det här olyckliga 70-talet köket, säger Karen Vidal från Design Vidal. "Skåpen var ordentligt fallande och kakelgolvet bröts. Det var en udda frukostdisk som drog ut från ön."

Marcia Prentice

Efter: Ren, Vit och Elegant

Efter renoveringen blev köket ett ljust, luftigt och moderniserat utrymme. Vidal avlägsnade det brutna kakelgolvet och lägger till nya röda ekgolv. "De ville att köket skulle känna att det kunde ha varit originalt i huset, men helt uppgraderat med moderna bekvämligheter", säger Vidal. "Så vi lade till traditionella olivgrön tunnelbana kakel, Shaker-stil skåp, och marmor bänkskivor parade med Viking apparater och vattenstensarmaturer."

Heder av Designer

Placeringen av många av apparaterna och armaturerna gjorde att rymden kände sig rörig. "Att passa allt var som att lägga ett pussel tillsammans, " säger hon. Se mer: 8 Designer-rekommenderade färgfärgskombinationer

Marcia Prentice

Efter: Clutter-Free

"Vi skapade en stor ö och satte diskbänken på den, vilket öppnade utrymme för att passa det stora vikingområdet som de ville ha", säger Vidal. "Vi tog bort den hemska fluorescerande belysningen och installerade handmålade skolhängen i köket."

Heder av Designer

Kylskåpet placerades obehagligt i köket och blockerade ett fönster. "Och det var en dörr som gick ut till ett litet sidoområde som gjorde det svårt att använda utrymmet effektivt", säger hon. Mer: 11 Smarta lösningar för små sovrum

Marcia Prentice

Efter: Mysig matplats

Vidal förvandlade utrymmet till en matsal med en stor bankett och förflyttade kylskåpet till andra sidan av köket, vilket skapade en ännu effektivare arbetsyta. "När vi eliminerade sidodörren kunde vi placera banquetten i den änden av köket och lämna gott om plats för arbetsområdet", säger hon. "Vi bytte ut ett litet fönster över banquetten för ett större fast bildfönster med två sidofötter som matchade husets stil."

Heder av Designer

Innan: Drab Den

Familjen använde ursprungligen det angränsande rummet som en hål, med matplats, vissa sittplatser och en mediekonsol.

Marcia Prentice

Vidal gav rummet personlighet och syfte genom att göra det till ett frukostområde med gott om förvaringsutrymme. "I frukostrummet ville vi inkludera en anpassad inbyggd för visning och lagring", säger hon. "När jag föreslog att vi gjorde biten i en gipsfinish älskade de idén." Den inbyggda har unika och moderna detaljer som marockanska träpaneldörrar och öppna hyllor. Plus: 15 Inspirerande Designer Quotes att leva av En övergiven kyrka får en modern makeover

Från: Hus Vackra USA